Kurset e ardhshme Virtuale FACT - Shqip

Me mbylljen e shkollave, ne kemi vendosur të sjellim planin tonë “Mësoni ku jetoni” një hap më tej. Ne po ofrojmë kurse virtuale për Zoom, të cilat mund të arrihen me lehtësi nga çdo kompjuter i aktivizuar në internet ose pajisje mobile. Ju mund të bashkoheni me ne nga komoditeti i shtëpisë tuaj!

Hyrja në Kurset tona Virtuale

Ndjehuni të lirë të bashkoheni me ne për aq kurse sa të keni mundësi të merrni pjesë.Nuk ka nevojë të bëni para-regjistrim. Thjesht bashkohuni me ne në Zoom duke përdorur lidhjen e mbledhjes së kursit.Para se të merrni pjesë në një takim Zoom në një kompjuter ose pajisje celulare, mund ta shkarkoni aplikacionin Zoom në internet ose  në ” app store” të pajisjes tuaj. Përndryshe, mund t’ju kërkohet të shkarkoni dhe instaloni Zoom kur klikoni lidhjen(link) për të marrë pjesë. Ne mezi presim t’ju shohim atje!

Të gjitha sesionet do të regjistrohen dhe postohen për shikim në të ardhmen.

Shikoni Sesionin që është incizuar më parë

Eksploroni bibliotekën tonë me videove të para-regjistruara për familjet, si dhe regjistrimet e seancave të kaluara live. Këto video mbulojnë tema dhe azhurnohen rregullisht.

Kalendari

Ju lutemi klikoni për titullin e seminarit më poshtë për një përshkrim dhe informacione se si të hyni në sesion.

Keni ndonjë pyetje?

Na dërgoni email në: fact@philasd.org